Een huisstijl voor Infra Ontwerp Bogaard

Een nieuw logo voor een nieuw bedrijf: Infra Ontwerp Bogaard.  Sjoerd Bogaard tekent en ontwerp infrastructurele projecten, daarbij hoort een strakke en professionele uitstraling. Een logo dat in één oogopslag vertelt wat je doet. Naast het logo heb ik visitekaartjes ontworpen, briefpapier en enveloppen gemaakt en gezorgd voor een bijpassende website.

Lees meer »

Van logo tot folder met babyvoetjes

Een logo en huisstijl met vriendelijke uitstraling voor Lactatiekundige Krimpenerwaard. Naast het logo heb ik visitekaartjes en een drieluik folder ontworpen. Een erg leuke opdracht voor een fantastische lactatiekundige! 

Lees meer »

'Alles voor de BBQ' in beeld

Alles voor de BBQ, voor de starter én BBQ professional', dat is het motto van startend bedrijf Bizarro. Ik werd gevraagd om een stoer logo te ontwerpen, wat ruige barbecueërs zou aanspreken. Een leuke uitdaging!

Lees meer »

Unieke geboortekaartjes

De geboorte van nieuw leven is iets heel bijzonders en verdient een persoonlijk kaartje. Een origineel geboortekaartje zorgt altijd voor leuke reacties. Ik denk graag mee in het ontwerp, maar ook met tekstjes of praktische zaken zoals de enveloppen en het drukken van de kaartjes.

Lees meer »

Een compleet nieuwe huisstijl

Na enkele jaren werken als zelfstandig timmerman vond Gerben het tijd voor een logo en huisstijl. Hij wilde graag een professioneel en tijdloos logo met een frisse uitstraling. 

Lees meer »

Een jaarverslag voor Mercy Ships

Inmiddels heb ik voor Mercy Ships tweemaal op rij het jaarverslag mogen ontwerpen. Waarom ik dit mooi werk vind? Bij een jaarverslag design gaat het om de juiste kleuren, perfecte sfeer en het vertellen van een verhaal: het verhaal van Mercy Ships. 

Lees meer »

De mooiste dag in één album

'We hebben hele mooie foto's van onze bruiloft, maar ik heb nog geen tijd gehad om hier een boek van te maken. Zou jij ons trouwalbum willen maken?' Over deze vraag hoefde ik niet lang na te denken, hoe gaaf is het om de mooiste dag te bundelen in één fotoboek!

Lees meer »

Creatief met oliebollen

Oliebollen met een gouden rand verdienen flyers met een gouden rand, toch? Eind 2019 verzorgde ik in opdracht van Anton van Houdt voor Riederborgh de volledige vormgeving van de campagne 'Oliebollen met een gouden rand'. Een bijzonder project, want de opbrengst van deze oliebollenactie gaat naar de realisatie van een nieuwe voortuin van Riederborgh. Dit helpt mensen die niet meer thuis kunnen wonen, zich tóch thuis te voelen.

Lees meer »