Een huisstijl voor Infra Ontwerp Bogaard

Gepubliceerd op 3 september 2022 om 15:03

Een nieuw logo voor een nieuw bedrijf: Infra Ontwerp Bogaard.  Sjoerd Bogaard tekent en ontwerp infrastructurele projecten, daarbij hoort een strakke en professionele uitstraling. Een logo dat in één oogopslag vertelt wat je doet. Naast het logo heb ik visitekaartjes ontworpen, briefpapier en enveloppen gemaakt en gezorgd voor een bijpassende website.

Infra Ontwerp Bogaard | Logo door Sandra Design

De geometrische vormen in het logo verwijzen naar het vak: nauwkeurig intekenen van projecten. De B is duidelijk te herkennen, toch zijn de andere beginletters van Infra Ontwerp Bogaard ook in het logo te ontdekken. De primaire huisstijlkleur is groen: de kleur van groei, rust, inzicht en toewijding.

Een mooie opdracht voor een mooi bedrijf. Met zo'n huisstijl kan Infra Ontwerp Bogaard nog vele projecten intekenen en tot leven brengen!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Sjoerd en Wendy
een jaar geleden

We zijn erg blij geweest met de professionaliteit van Sandra tijdens deze opdracht. De communicatie verliep vlot, Sandra heeft de ontwerpen goed doordacht en reageerde snel op aanpassingen. Het eindresultaat mag er zijn! Bedankt Sandra :)