Portfolio

Communiceren met krachtige visualisaties, dat is wat mij blij maakt! Ik heb ervaring met verschillende opdrachten zoals het ontwerpen van een complete huisstijl en logo, reclame drukwerk, nieuwsbrieven, jaarverslagen, productverpakkingen, (geboorte)kaartjes en belettering van bedrijfsbussen. 


Mooie projecten

Een huisstijl voor Infra Ontwerp Bogaard

Een nieuw logo voor een nieuw bedrijf: Infra Ontwerp Bogaard.  Sjoerd Bogaard tekent en ontwerp infrastructurele projecten, daarbij hoort een strakke en professionele uitstraling. Een logo dat in één oogopslag vertelt wat je doet. Naast het logo heb ik visitekaartjes ontworpen, briefpapier en enveloppen gemaakt en gezorgd voor een bijpassende website.

Lees meer »

Van logo tot folder met babyvoetjes

Een logo en huisstijl met vriendelijke uitstraling voor Lactatiekundige Krimpenerwaard. Naast het logo heb ik visitekaartjes en een drieluik folder ontworpen. Een erg leuke opdracht voor een fantastische lactatiekundige! 

Lees meer »

'Alles voor de BBQ' in beeld

Alles voor de BBQ, voor de starter én BBQ professional', dat is het motto van startend bedrijf Bizarro. Ik werd gevraagd om een stoer logo te ontwerpen, wat ruige barbecueërs zou aanspreken. Een leuke uitdaging!

Lees meer »

Unieke geboortekaartjes

De geboorte van nieuw leven is iets heel bijzonders en verdient een persoonlijk kaartje. Een origineel geboortekaartje zorgt altijd voor leuke reacties. Ik denk graag mee in het ontwerp, maar ook met tekstjes of praktische zaken zoals de enveloppen en het drukken van de kaartjes.

Lees meer »

Een compleet nieuwe huisstijl

Na enkele jaren werken als zelfstandig timmerman vond Gerben het tijd voor een logo en huisstijl. Hij wilde graag een professioneel en tijdloos logo met een frisse uitstraling. 

Lees meer »

Een jaarverslag voor Mercy Ships

Inmiddels heb ik voor Mercy Ships tweemaal op rij het jaarverslag mogen ontwerpen. Waarom ik dit mooi werk vind? Bij een jaarverslag design gaat het om de juiste kleuren, perfecte sfeer en het vertellen van een verhaal: het verhaal van Mercy Ships. 

Lees meer »