De mooiste dag in één album

Gepubliceerd op 3 juni 2020 om 15:07

'We hebben hele mooie foto's van onze bruiloft, maar ik heb nog geen tijd gehad om hier een boek van te maken. Zou jij ons trouwalbum willen maken?' Over deze vraag hoefde ik niet lang na te denken, hoe gaaf is het om de mooiste dag te bundelen in één fotoboek!

Het bruidspaar wilde graag een groot boek met houten kaft. Samen hebben we alle wensen doorgenomen. Ik heb gekozen voor een fotoboek van 30x40cm met een mooie uitstraling. Het strakke ontwerp van de foto's sluit mooi aan bij het luxe uiterlijk. Binnen enkele weken kon het stel nagenieten van hun prachtige dag met een eigen, uniek fotoboek. Want trouwfoto's zijn een mooi trouwalbum waard, toch?

Reactie plaatsen

Reacties

Marscha van den Broek
4 jaar geleden

Wij vonden het heel fijn om ons trouwalbum aan Sandra toe te vertrouwen. Ze geeft ruimte om je eigen ideeën te vertellen, maar geeft daarnaast ook fijne aanvullingen/tips om het tot een mooi geheel te maken. Sandra is ook snel in haar contact. Wanneer ze een ontwerp stuurt, kun je gemakkelijk aanpassingen aangeven en dan heeft ze het heel snel verwerkt in een nieuw ontwerp. Sandra bedankt voor jouw creativiteit die jij voor ons hebt ingezet. We zijn ontzettend blij en dankbaar voor het resultaat! Liefs Marco en Marscha