Geboortekaartje ontwerpen

Wat bijzonder als jullie binnenkort een klein wondertje mogen verwachten.  Een geboortekaartje is vaak de eerste kennismaking voor vrienden en familie. Hoe leuk is het om een eigen, unieke kaart te kunnen versturen! Hoe? Ik ga graag met en voor jullie aan de slag!

Mijn werkwijze:

1. Op zoek naar jullie stijl

Ik ben benieuwd naar jullie wensen. Misschien hebben jullie zelf al duidelijk wat jullie willen of zijn jullie nog op zoek naar inspiratie. Nadat ik jullie aanvraag heb ontvangen, maken we een afspraak om kennis te maken en alle wensen en mogelijkheden te bespreken. 

 

2. Van idee tot ontwerp

Met jullie informatie en mijn creativiteit begin ik met ontwerpen. Jullie ontvangen binnen twee weken een digitaal ontwerp. Deze pas ik net zolang aan tot jullie helemaal tevreden zijn! Omdat een fysieke kaart anders is dan het zien vanaf een scherm, ontvangen jullie een proefdruk. Na jullie goedkeuring (of aanpassingen) kunnen we de definitieve bestelling plaatsen!

 

3. Deel en bewonder

Nadat jullie kindje is geboren en de ontbrekende gegevens ingevuld kunnen worden, is het tijd om de kaarten naar de drukker te sturen!

Binnen 4 werkdagen worden ze bij jullie thuis bezorgd, klaar om te worden bewonderd en verstuurd!

 

Ook leuk in dezelfde stijl:

Poster voor de kinderkamer

Bedankjes

Geboortevlaggetjes

Portfolio Sandra Design - Geboortekaartjes
Portfolio Sandra Design - Geboortekaartjes
Portfolio Sandra Design - Geboortekaartjes