Trouwkaart ontwerpen

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan mag een unieke trouwkaart om jullie gasten uit te nodigen natuurlijk niet ontbreken. Ik help jullie graag met het ontwerpen van een trouwkaart of complete trouwhuisstijl.

Mijn werkwijze

1. Tijd voor een bakkie

Ik ben benieuwd naar jullie wensen. Misschien hebben jullie zelf al duidelijk wat jullie willen of zijn jullie nog op zoek naar inspiratie. Nadat ik jullie aanvraag heb ontvangen, maken we een afspraak om kennis te maken en alle wensen en mogelijkheden te bespreken. 

 

2. Van idee tot ontwerp

Met jullie informatie en mijn creativiteit begin ik met ontwerpen. Jullie ontvangen binnen twee weken een digitaal ontwerp. Deze pas ik net zolang aan tot jullie helemaal tevreden zijn! Omdat een fysieke kaart anders is dan het zien vanaf een scherm, ontvangen jullie een proefdruk. Na jullie goedkeuring (of aanpassingen) kunnen we de definitieve bestelling plaatsen!

 

3. Op de deurmat

Als de definitieve aantallen van de gasten ontvangen zijn, stuur ik de kaarten naar de drukker. Na ongeveer 7 werkdagen worden ze bij jullie thuis bezorgd, klaar om te worden bewonderd en verstuurd!

 

Ook leuk in dezelfde stijl:

Save the date-kaarten

Bedankkaartjes

Menukaarten

Tafelkaartjes

Trouwlogo